Lindt FIORETTO Minis Caramel & Salz 115g

LINDT FIORETTO - pralinka s karamelovo-slanou náplní
pokrytá křupavou a jemnou čokoládou z alpského mléka Lindt.
Minimální doba trvanlivosti: 08/2024
 
Položka byla vyprodána…
Na dotaz
Kód: 10449
Značka: LINDT - CAFFAREL
149 Kč –33 % 99 Kč
Kategorie: Lindt pralinky 100g & 110g & 125g & 135g
Položka byla vyprodána…
0c56390366a6f69857143a20d6dd671c26028e0ba7c3bf970778b9a186318079
Jen u Pepeho
149 Kč –33 %

 

Složení:
cukr, kakaové máslo, glukózový sirup, sušené plnotučné MLÉKO,
kakaová hmota, kondenzované MLÉKO, sušené odstředěné MLÉKO,
čistý MÁSELNÝ tuk, sirup z invertního cukru, zvlhčovadlo (sorbitol),
MLÉČNÝ cukr, rýže, PŠENIČNÉ klíčky, karamelový prášek 1,5 % ( Syrovátka, MÁSLO, maltodextrin, cukr, odstředěné MLÉKO, aroma),
PŠENIČNÝ škrob, aromata, sůl 0,3 %, emulgátor (SOJOVÝ lecitin), extrakt z JEČNÉHO sladu.

Může obsahovat LÍSKOVÉ OŘECHY, MANDLE a jiné OŘECHY.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Caffarel vyrábí čokolády v Turíně již od roku 1826, kdy Pier Paul Caffarel přeměnil malou dílnu na čokoládovnu. S použitím místních proslulých piemontských lískových oříšků je smíchal s čokoládou a vytvaroval je do podoby malé lodičky – vynalezl nyní slavné Gianduiotto. Jméno Gianduia přišlo v roce 1865, kdy místní městský maskot Gianduia rozdával Gianduiotti divákům turínského karnevalu a od té doby toto jméno spojoval s čokoládou. Gianduia jsou jediné čokolády, které nejsou strojově tvarované, ale jsou zpracovány vytlačováním tradičním způsobem. Vysoká koncentrace lískových oříšků vytváří krémovou cukrovinku, která se bude rozplývat na jazyku.

 

1865 - V 19. století Caffarel vynalezl nový produkt, přidal ke kakaové hmotě a cukru vysoké množství lískových oříšků (slavná "Tonda Gentile delle Langhe"), nahradil kakaový prášek, který chyběl kvůli ekonomickému omezení po napoleonském čase. Tak vznikla Gianduotto, pojmenované po masce turí nského karnevalu. "Gianduia 1865" byla první zabalená čokoládová pralinka na světě.

1968 - Společnost se přestěhovala do Luserna San Gioivani (50.00 m2, 25.000 m2 zakrytých), rodiště svého zakladatele.

1997 - Caffarel se stal součástí skupiny Lindt & Sprüngli

Dnes - Caffarel je oceňován v Itálii a po celém světě pro svou nezpochybnitelně dobrou kvalitu, pečlivou pozornost věnovanou detailům a vyjímečný obal