Slámové víno DRÁPAL - odrůda dle momentální nabídky (sladké) & Mozartovy pralinky Lindt
Přírodně sladká vína jsou vína, která obsahují větší množství cukru mající původ výhradně v hroznech z kterých jsou vyrobeny. Cukr se při kvasném procesu nezměnil na alkohol a zůstal jako "zbytkový" ve víně. Do této kategorie patří zejména vína slámová, ledová, výběry z bobulí či cibéb, ale také francouzké Sauternes, maďarské Tokajské a další.. Portské se vyrábí poněkud jinou technikou a to výhradně z hroznů vypěstovaných a zpracovaných v oblasti údolí řeky Douro. Z hroznů se nejprve vylisuje a vyfiltruje mošt, který se nechá kvasit v uzavřených nádržích. Po vykvašení zhruba poloviny cukru (tou dobou má tento meziprodukt přibližně 8 % alkoholu) je mošt přečerpán do sudů, v nichž je už předem připravena vinná pálenka (70 % neutrální alkohol), která okamžitě kvašení zastaví. Nezkvašený cukr tak již zůstává ve víně a přidáním pálenky se zvedne obsah alkoholu na přibližně 19 až 22 procent. Víno pak ještě před nalahvováním dále dozrává v těchto sudech.
Mozartovy koule - Lindt
Kategorie: | Slámová vína DRÁPAL |
---|---|
Položka byla vyprodána… |
Popis produktu není dostupný
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Společnost Lindt & Sprüngli je považována největšího výrobce prémiových čokolád. Za více než 160 let své existence proslula svou tvořivostí, inovacemi a kvalitou. Kakao, vanilka, oříšky nebo mléko používané k výrobě pocházejí z ověřených zdrojů, zvláštní pozornost věnuje firma pěstitelům kakaa v Ghaně. Dokonalá chuť a požitek z čokolády Lindt jsou výsledkem souladu nejvyšší kvality a zodpovědného přístupu k lidem i životnímu prostředí.