Frizzante 2023
Frizzante – Bohatá pěna, množství jemných třepetavých bublin, které se táhnou až k povrchu skla, polechtají nejen zrakové smysly ale i srdíčko. Díky spojení těchto smyslů nezná štěstí konce. Podávejte pří teplotě 6 – 8°C
Frizzante
MZV polosladké 2023
Obsah cukru 25 g/l, Kyseliny 6,5 g/l
Obsah 750 ml, Obsah alkoholu 10 %
Přívlastek MZV polosladké 2023
Obsahuje Oxid siřičitý, Šarže 4-23
Podoblast Velkopavlovická, obec Čejkovice
Plněno Ing. Lukáš Hradil, Cigánov 1007, 696 15 Čejkovice
![Ryzlink rynsky Hradil 1](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pepehocokolady.cz/user/shop/detail/177_ryzlink-rynsky-hradil-1.png?65041bb3
)
Svou ušlechtilost získal ležením na akátovém sudu po dobu 15.měsíců. Trpělivost byla u tohoto ryzlinku odměnou. Dostal tak zcela nový rozměr.
![chardonnay 2023](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pepehocokolady.cz/user/shop/detail/183-1_chardonnay-2023.png?665816ec
)
Rodí se na slunných svazích, nasává teplo slunce a sílu deště. Pečlivostí během sklizně voňavých bobulí nás odměňuje výraznou vůní tropického ovoce s mimořádně plnou chutí.
![Cabernet Sauvignon Hradil](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pepehocokolady.cz/user/shop/detail/198_cabernet-sauvignon-hradil.png?65041cb2
)
Zatím co si sluneční paprsky hrají s bohatými šťavnatými hrozny cabernetu na našich vinicích, my netrpělivě čekáme na velké finále. Zráním v sudu pak vzniká prvotřídní kvalita...
![Rulandske sede Hradil uzaver](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pepehocokolady.cz/user/shop/detail/186_rulandske-sede-hradil-uzaver.png?65041bed
)
Menší hrozny spolu s nízkým zatížením keřů vytváří základ pro vyzrálost a velký potenciál této odrůdy. Odhaluje se tak víno zlatožluté barvy s příjemným zbytkovým cukrem....
![Gentleman Hradil s uzaverem](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pepehocokolady.cz/user/shop/detail/192-1_gentleman-hradil-s-uzaverem.png?65041c10
)
Gentleman MZV – tohle víno má své osobité kouzlo (charizma, noblesu, originalitu) Svůdná a lákavá vůně lesních jahod s lehkým nádechem ananasových tonů. Intenzita jeho chuti je...
![Palava Hradil 1](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pepehocokolady.cz/user/shop/detail/189_palava-hradil-1.png?65041c1f
)
Jiskrná, elegantní s dostatkem medových tonů. Vznešená a nedílná součást našeho života.Užít si každou lahev, dívat se co je zvenčí, ochutnat co je uvnitř.
![Sauvignon blanc Hradil](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pepehocokolady.cz/user/shop/detail/180_sauvignon-blanc-hradil.png?65041bdc
)
Redukce výnosu před sklizní na vinici dává tomuto vínu pevnou strukturu a odrůdové aroma. Zdánlivě obyčejné věci se stávají zvláštní příležitostí k nekončící konverzaci.Vyzývavé...
![206 bylinky 0 05](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pepehocokolady.cz/user/shop/detail/6657_206-bylinky-0-05.jpg?63b811a3
)
Vyrobeno macerací směsi bylin a koření v ovocném destilátu. Dále obsahuje cukr a kulér. Likér je ředěn měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském...
![Slámové víno Maňák Pálava 2021 (bílé sladké) 0,2l](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pepehocokolady.cz/user/shop/detail/6474_slamove-vino-manak-palava-2021--bile-sladke--0-2l.jpg?6389ebc8
)
Jakostní víno s přívlastkem - Slámové víno oblast Morava podoblast slovácká obec Žádovice trať Fěruňk Alkohol: 7,5% Zbytkov cukr: 268,9 g/l Kyseliny: 8,5 g/l...
![Víno Maňák Savilon 2021 - Výběr z Cibéb (bílé sladké) 0,5l](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pepehocokolady.cz/user/shop/detail/6477_vino-manak-savilon-2021-vyber-z-cibeb--bile-sladke--0-5l.jpg?6389ed0e
)
Jakostní víno s přívlastkem - Výběr z Cibéb oblast Morava podoblast slovácká obec Hýsly trať Hýselská hora Alkohol: 9% Zbytkový cukr: 135,6 g/l Kyseliny: 7,8 g/l...
![194 4 ak kdoulovice eshop](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pepehocokolady.cz/user/shop/detail/11933_194-4-ak-kdoulovice-eshop.jpg?662b693b
)
Vyrobeno alkoholovým kvašením a destilací kdoulí a naředěno měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Bez dalších...
![331 2 anton kaapl griot 28](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pepehocokolady.cz/user/shop/detail/11948_331-2-anton-kaapl-griot-28.jpg?662b6f33
)
Vyrobeno macerací a lisováním višní, hrozinek, bylin a koření ve velejemném lihu s přidáním višňového destilátu. Likér je ředěn demineralizovanou vodou ze 102 metrů...
![331 3 anton kaapl griot 28](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pepehocokolady.cz/user/shop/detail/11951_331-3-anton-kaapl-griot-28.jpg?662b8535
)
Vyrobeno macerací a lisováním višní, hrozinek, bylin a koření ve velejemném lihu s přidáním višňového destilátu. Likér je ředěn demineralizovanou vodou ze 102 metrů...
![194 kdoulovice 02 pp (1)](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pepehocokolady.cz/user/shop/detail/11939_194-kdoulovice-02-pp--1.jpg?662b6b37
)
Vyrobeno alkoholovým kvašením a destilací kdoulí a naředěno měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Bez dalších...
![191 boruvka 0 05](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pepehocokolady.cz/user/shop/detail/6651_191-boruvka-0-05.jpg?63b80cd6
)
Vyrobeno macerací a lisováním lesních borůvek v ovocném destilátu s přidáním meduňky lékařské, vanilkových lusků z Madagaskaru, kyseliny citrónové a doslazeno cukrem. Likér je...
![194 3 kdoulovice 0 05 pp](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pepehocokolady.cz/user/shop/detail/11942_194-3-kdoulovice-0-05-pp.jpg?662b6d59
)
Vyrobeno alkoholovým kvašením a destilací kdoulí a naředěno měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Bez dalších...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rodinné vinařství se nachází ve Velkopavlovické vinařské podoblasti, v Čejkovicích u Hodonína – třetí největší vinařské obci na Moravě.
Kladou důraz na minimální obsah oxidu siřičitého ve víně, k čemuž jim dopomáhá metoda cryomacerace. Jedná se o macerování moštu se slupkami po dobu dvou až tří dnů při teplotě 8 °C. Za tuto dobu se ze slupek do moštu uvolní aromatické látky a hlavně přírodní antioxidanty, které zabrání vyvazování oxidu siřičitého, to znamená, že mošt je sám o sobě přírodně zakonzervován. Následně jsou vína kvašena a školena v nerezových tancích. Speciální řada bílých vín zraje minimálně 12 měsíců ve velkých dubových sudech, červená vína pak minimálně 24 měsíců v dubových francouzských sudech typu barrique.